CÉGÜNKRŐL

Az ABC Informatikai Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Tulajdonosai multinacionális vezetői tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalataikat és tudásukat kitűnően hasznosítják a lokális környezetben.

Ügyfeleink számára elsősorban IT tanácsadást nyújtunk. A banki, biztosítói területen számtalan témában kiemelkedő tudásbázissal rendelkezünk, a treasury-től a szervezetfejlesztésen át a BPR-ig, hiteltermék fejlesztéstől az ICC (chipkártya) elfogadáson, az alkalmazásfejlesztésen és a tesztelésen át a kontrollingig.

Tanácsadó csapatunk tagjai legalább 15 éves tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek, amelyet olyan neves tanácsadó cégeknél szereztek, mint a Capgemini, a Deloitte, az Andersen, a KPMG és az Ernst&Young.

Egy projekt elvégzése általában többfős apparátust, több szerepkört kíván: projektmenedzsment, dokumentációkészítés, kommunikáció, üzleti és IT tanácsadás, rendszerszervezés, tesztelés. Nálunk a projektcsapat létszámát nem a feladat elvégzéséhez szükséges szerepkörök száma határozza meg. Tanácsadóink széles körű IT tapasztalatának és gyakorlati tudásának köszönhetően önállóan képesek komplex feladatokat végigvinni.

Megbízóink igényeit figyelembe véve végzünk tanácsadói, szakértői szolgáltatást a mini projektektől a nagy integrált projektekig akár fix áras, akár T&M alapon.

partners logo