CÉGÜNKRŐL | PROJEKTVEZETŐK
Varga Csaba

Informatikus mérnöki diplomám 20 évvel ezelőtt szereztem. Pályám kezdetén fejlesztő mérnökként dolgoztam vállalat irányítási rendszer fejlesztésén. 15 éve kezdtem projektvezetéssel foglalkozni. Azóta telekommunikációs és pénzügyi területeken szereztem projekt- és IT szervezeti vezetői tapasztalatokat. Jelenleg számlavezetési és bankkártyás területeken igyekszem projektvezetőként ügyfeleink megelégedését, problémáik és fejlesztéseik hatékony kezelését szolgálni.

Zámori Zoltán

Tíz év termelésirányítási, folyamat automatizálási és minőségbiztosítási ipari és egyetemi oktatói működés után 1991-től szinte kizárólag pénzintézeti iparági munkáim voltak. 2009-ig Deloitte tanácsadóként, azóta saját vállalkozásaimban és az ABCi munkatársaként dolgozom ebben a szektorban. Az értéknövelő fejlesztések és a projektek hatékony integrálását biztosító szervezeti változáskezelés a specialitásom.

Nagy Tibor

Tanulmányait a BDGMF-en végezte 1977-ben.

Karrierjét 1977-ben a magyar légiközlekedési vállalatnál kezdte, mint rendszerszervező.

1995 óta több magyar és külföldi tulajdonú bankban látott el informatikai vezetői, tanácsadói és projektvezetői feladatokat. Kezdetben banki alkalmazottként, később multinacionális IT tanácsadó cég munkatársaként, majd 2010-tól az ABCi csapatának tagjaként.

Winterstein Tamás

Közel 20 éve, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen elvégzése óta dolgozom a pénzügyi és a tanácsadási szektorokban. Korábban, a Deloitte-nál elsősorban kockázatkezeléssel, kontrollinggal, vállalati pénzügyekkel és a szervezetfejlesztéssel foglalkoztam. Multinacionális pénzintézetek és nagyvállalatok projektjein dolgoztam Közép-Európában, a Közel-Keleten és Észak-Amerikában. Az ABCi munkatársaként az elmúlt évtizedben leginkább hazai és regionális projekteket vezetek, jellemzően a pénzintézeti szektorban.

Elek István

Programtervező matematikusként, majd később Bankinformatikusként végeztem, e mellett „ITIL expert” és „PMP” vagyok.

Tanácsadói szektorba kerülésem előtt bankok informatikáján dolgoztam, ebből majd 7 évig első számú felelős voltam az MKB bank IT rendszereinek működéséért, 3 évig pedig a fejlesztési csapatot vezettem.

A több mint tíz éves projektvezetőként eltöltött éveim alatt számtalan kritikus implementációnak, konszolidációnak, folyamat átalakításnak, költségcsökkentésnek lehettem részese.

Viczián Pál

1995-ben programtervező-matematikusként végeztem a Szegedi Egyetemen. Pályámat az MNB-nél kezdtem. Ezt követően az Ericssonnál dolgoztam fejlesztőként és tesztelőként, később az Ericsson egyik programozási platformjának fejlesztését vezettem a cég stockholmi fejlesztési központjában.  Mindemellett az Essnet és a Scientific Games által szállított és üzemeltetett nemzeti lottó és sportfogadási rendszerek fejlesztésében vettem részt fejlesztőként majd vezető tesztelőként, ausztrál, német és izraeli projektekben. Tíz évig a GIRO Zrt minőségirányítási vezetőjeként a minőségirányítás mellett a projekt koordináció és változásmenedzsment, üzletmenet folytonosság menedzsment és kockázatmenedzsment tartoztak a felelősségi körömhöz. 2015 óta az ISACA (Information Systems Audit and Control Association) Budapest Chapter elnökségi tagja vagyok.

Szelei Szabolcs

1999-ben végeztem a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, pályámat 1998-ban kezdtem a Dorsum ZRt-nél mint értékpapírpiaci szakértő, majd 2000-től projekt vezetőként támogattam back office, befektetési és letétkezelési rendszerek bevezetését piacvezető magyar bankokban és értékpapír cégeknél.

2003-tól egészségügyi és pénzügyi területeken szereztem projekt- és program vezetői tapasztalatokat üzleti és IT projektekben multinacionális nagyvállalatok projektjein dolgozva Közép-Európában, Németországban és a GCC régióban. 17 év projekt vezetői, valamint 5 év program manageri tapasztalattal jelenleg senior projekt managerként treasury és risk területeken vezetek kiemelt banki projektet.

partners logo