CÉGÜNKRŐL | PROJEKTVEZETŐK
Varga Csaba

Informatikus mérnöki diplomám 20 évvel ezelőtt szereztem. Pályám kezdetén fejlesztő mérnökként dolgoztam vállalat irányítási rendszer fejlesztésén. 15 éve kezdtem projektvezetéssel foglalkozni. Azóta telekommunikációs és pénzügyi területeken szereztem projekt- és IT szervezeti vezetői tapasztalatokat. Jelenleg számlavezetési és bankkártyás területeken igyekszem projektvezetőként ügyfeleink megelégedését, problémáik és fejlesztéseik hatékony kezelését szolgálni.

Zámori Zoltán

Tíz év termelésirányítási, folyamat automatizálási és minőségbiztosítási ipari és egyetemi oktatói működés után 1991-től szinte kizárólag pénzintézeti iparági munkáim voltak. 2009-ig Deloitte tanácsadóként, azóta saját vállalkozásaimban és az ABCi munkatársaként dolgozom ebben a szektorban. Az értéknövelő fejlesztések és a projektek hatékony integrálását biztosító szervezeti változáskezelés a specialitásom.

Nagy Tibor

Tanulmányait a BDGMF-en végezte 1977-ben.

Karrierjét 1977-ben a magyar légiközlekedési vállalatnál kezdte, mint rendszerszervező.

1995 óta több magyar és külföldi tulajdonú bankban látott el informatikai vezetői, tanácsadói és projektvezetői feladatokat. Kezdetben banki alkalmazottként, később multinacionális IT tanácsadó cég munkatársaként, majd 2010-tól az ABCi csapatának tagjaként.

Winterstein Tamás

Közel 20 éve, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen elvégzése óta dolgozom a pénzügyi és a tanácsadási szektorokban. Korábban, a Deloitte-nál elsősorban kockázatkezeléssel, kontrollinggal, vállalati pénzügyekkel és a szervezetfejlesztéssel foglalkoztam. Multinacionális pénzintézetek és nagyvállalatok projektjein dolgoztam Közép-Európában, a Közel-Keleten és Észak-Amerikában. Az ABCi munkatársaként az elmúlt évtizedben leginkább hazai és regionális projekteket vezetek, jellemzően a pénzintézeti szektorban.

Takács Ádám

Hazai és nemzetközi Telco, IT és Pénzügyi szektorban szereztem több, mint 15 éves sikeres szoftverfejlesztési- és integrációs projektvezetési tapasztalatot.

partners logo