CÉGÜNKRŐL | Tanácsadók
Császári Attila

Banki backoffice alakalmazások rendszerszervezői feladatainak ellátása (megvalósíthatóság, követelmény felmérés, logikai tervezés, tesztelés, feladat koordináció) – az eddig érintett területek nagyvonalakban: kockázatkezelés, behajtás, számlavezetés, dokumentum generálás.

Banki adattárházhoz kapcsolódó üzleti elemzési feladatok (riport specifikáció, lekérdezések, tesztelés).

Csepelényi Csaba

Informatikai, üzleti- MBA és közgazdasági diplomával rendelkezem. Több éves külföldi munkám során szereztem szilárd alapokat a rendszerfejlesztés területén. A banki szférában 10 éve végzek rendszerszervezési és fejlesztői munkát a számlavezetés és az elektronikus csatorna területén, amely 4 éve telekommunikációs ismeretekkel is gyarapodott OSS rendszertámogatóként. 2006 óta képviselem partnerként cégünket és elsődleges célom az ügyfelek kéréseinek megfelelően a lendületes és sikeres munkavégzés.

Horváth Tamás

Informatikus mérnökként végeztem a Kandó Kálmán műszaki főiskolán, szoftver technológia szakirányon. A kezdetektől központi banki- és hozzájuk fejlesztett csatolt rendszerekkel foglalkoztam. Hosszabb távon a Misys/Kapiti Equation rendszerére specializáltam magam. Főbb szakterületem ennek a rendszernek és moduljainak a változáskezelése, implementálása. (pl Equation Lending, Transaction Queue Manager) Több másik központi rendszerrrel is foglalkoztam, főleg IBMi platformon.

Kovarik László

1998-ban kezdtem el IBM AS400 (iSeries) gépen RPG programnyelven a programozást. Munkám során olyan integrált vállalatirányítási rendszereket ismertem meg, mint a BPCS, MOVEX vagy az IEB bankban használt MIDAS. 2006-tól kezdve Equation környezetben dolgozom, részt vettem upgrade-ekben, Retail lending modul bevezetésben, fejlesztettem az InterGiro2 projektben fizetésforgalom egyéb területén. A programozás mellett nagy projektekben fejlesztői csoportokat is irányítottam.

Lengyel Iván

1996-ban végeztem informatikai mérnök szakon. Pályafutásom elején a Magyar Posta informatikai osztályán dolgoztam, mint fejlesztő, szervező, illetve projektvezető. Nagyjából 15 éve dolgozom a tanácsadó szakmában, kezdetben több szektorban is megfordultam, de immár 2004 óta a bankvilágban töltöm mindennapjaim. Hosszú éveken át foglalkoztam késedelem kezelési rendszerekkel, számlavezető rendszerekkel, valamint front end rendszerekkel. Részt vettem migrációs, rendszer bevezetési, valamint upgrade projektekben egyaránt.

Lipták Vilmos

Azon ügyfeleinknek segítek, akik a tanácsomat kérik hitelezési, kockázatkezelési, kintlevőségkezelési, céltartalékolási, IFRS, és egyéb banki területeken.

Matus Krisztián

pályám elején XBase rendszerekkel foglalkoztam kisvállalati környezetben. Pár év elteltével ismerkedtem meg az Oracle alkalmazás, riportfejlesztési és tervezési eszközeivel illetve a relációs adatbázis tervezéssel és az SQL, PL/SQL használatával, telekommunikációs területen. Majd a 2000-es évek első felében objetum orientált program tervezés és fejlesztéssel kezdtem foglalkozni JAVA nyelven keresztül illetve az ehhez kapcsolódó megoldásokkal (UML, XML, JSP). Az évtized közepén már foglalkoztam SOAP-ot használó rendszerintegrációval. Később, dohányipari multinacionális vállalati környezetben, az adattárházak és riptortálásuk irányába képeztem magam Oracle és Business Objects eszközökkel. Pályafutásom első bankja az Allianz Bank volt, ahol az addig megszerzett tapasztalataimat mind fel is kellett használnom, jelenleg rendszerszervezéssel, rendszerintegrációval foglalkozom.

Mazán Ákos

Az elmúlt másfél évtizedben az informatika különböző területein dolgoztam és szereztem hasznos ismereteket, elsősorban rendszerszervezőként. Ebben az időszakban a banki szektorban dokumentumkezelési feladatokat végeztem, míg információbiztonsági területen az elektronikus aláírás technológiájának (PKI) voltam az evangelistája. Ezen témakörökben különböző fejlesztési és bevezetési projektekben rendszertervezési, tesztelési és oktatási tapasztalataimmal járultam hozzá megrendelőink elképzeléseinek megvalósításához. Cégünkhöz 2007-ben csatlakoztam és azóta veszek részt az Ügyfeleink igényeinek és felmerült problémáinak kreatív megoldásában.

Pataki Viktor

A Szegedi Tudományegyetem közgazdász szak elvégzése után üzleti területen kezdtem dolgozni, a Generali Biztosítónál számvitel szervezőként. Az informatikai területek iránti érdeklődésem miatt váltottam rendszervezői munkakörbe, ahol több banknál is dolgoztam közel 8 éven át (K&H, Raiffeisen, CIB). Főként back-end és front-end alkalmazások szervezésével foglalkoztam. Ezek után nyílt lehetőségem projektvezetőként és Scrum Master szerepkörben is tapasztalatot szerezni.

Szepcsik György

1988-ban végeztem a KLTE programozó-matematikus szakán.

Azóta fejlesztőként és vezetőként dolgozom főként a távközlési és pénzügyi ágazatban.

Erősségeim címszavakban: rendszerintegráció, alkalmazások és adatbázisok tervezése, PL/SQL, Oracle, VisualBasic, WebSphere MQ, XSD, XML, UML tervezőeszközök.

Tényi Tamás

1996-ban végeztem a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Az utolsó egyetemi évemben csatlakoztam a Deloitte management consulting részlegéhez és ott főképp banki controllingos projektekben vettem részt. Két év után a BNP-Dresdner Bank munkatársam lettem, ahol 1998-ra kialakíthattam az ország egyik első ügyfél / termék szintű controlling rendszerét. 2001 óta dolgozom külsős tanácsadóként, túlnyomó részt pénzintézeti szektorban. Projektjeimben Controlling, BI, Back Office rendszerekkel, illetve az utóbbi időkben workflow és dokumentum menedzsment témakörökkel foglalkoztam.

Nemes Péter

Informatikus mérnök diplomával rendelkezem, szakdolgozatomat útvonaltervező algoritmus megvalósításából írtam. 1995 óta dolgozom az IT szektorban, 2006 óta vagyok tanácsadó.

A 2006 előtti időkben kezdetben programozóként, később vezető fejlesztőként majd operatív fejlesztési vezetőként vettem részt információs rendszerek fejlesztésében különböző szakterületeken, emellett több éven keresztül foglalkoztam adatbázis tervezéssel és fejlesztéssel is.

Tanácsadói pályafutásom során banki területen, rendszerszervezőként és kisebb fejlesztési projektek vezetőjeként dolgoztam, elsősorban a hitelezés és a kisvállalati/lakossági kockázatkezelés területein. Specializált szaktudással és sokéves tapasztalattal rendelkezem a Mysis/Kapiti Equation központi banki rendszert illetően, különös tekintettel az egyéb banki rendszerekkel történő integrációjára.

partners logo