CÉGÜNKRŐL | Tulajdonosok, partnerek
Pongrácz Csongor (tulajdonos, ügyvezető igazgató)

Társaságunk pénzügyi és kontrolling felügyelete teljes szakmai kihívás számomra már az alapítástól. Karrierem csúcspontja, hogy tulajdonosként és „szürke dolgozóként” is hasznosítom mindazon tudást, amelyet több mint 17 éves szakmai munkássággal szereztem meg. Kezdetekben az Arthur Andersen majd később a PricewaterhouseCoopers, Accenture-nél eltöltött sok évnyi munka, segít jelenleg is abban, hogy Társaságunkat sikerre vezessük minden területen.

Egressy Attila (tulajdonos)

20 éves tapasztalattal rendelkezem a rendszer-integráció, IT tanácsadás és egyedi fejlesztések területén, melyet hazai, illetve nemzetközi vállalatoknál szereztem banki, biztosítói szektorban. 2008-tól vagyok az ABC Informatika vezető tanácsadója, üzletfejlesztésért felelős vezetője.

Közgazdász diplomámat a BKE-szereztem. Pályafutásom 1997-ben a Polygon Kft-nél kezdtem tanácsadóként, majd a Misys , illetve a Unisys Kft-nél folytattam projektvezetőként - banki core rendszerek bevezetésében vettem részt. 2005-től a CapGemini Hungary Kft. Banki szektorának vezetőjeként a cég irányításában, stratégiájának, üzletpolitikájának kialakításában vettem részt.

Elsődleges célom az ABC Informatika stabilitásának megőrzése, hosszútávú ügyfélkapcsolatok megteremtésével.

Dr. Tóth Márk (tulajdonos)

Munkahely: Szent István Egyetem, Gödöllő, Pénzügy-Számviteli Intézet Audit Institute Kft. 1122 Budapest, Hajnóczy J. u. 3. I./6.

Beosztás: egyetemi docens, kamarai tag könyvvizsgáló, Igazságügyi adó-, járulék, és könyvszakértő, adószakértő, okl. pénzügyi revizor, országos vizsgaelnök

Nyelvismeret: angol középfokú komplex C állami nyelvvizsga német alapfokú komplex C állami nyelvvizsga

Kutató munka: A hazai mikro- és kisvállalkozások számviteli politikájának hatása az alkalmazott értékelési eljárásokra, ebből fakadó módosulások a számviteli politika változásának tükrében. Mérleg torzító hatások anomáliáira képzett algoritmusok kidolgozása. Elméleti modell alkotások, módszertani fejlesztések. Számviteli controlling rendszerek, gyakorlati alkalmazások adaptív lehetőségeinek kutatása.

Granát Zoltán (az adminisztráció vezetője)

A Budapesti Műszaki Egyetemen 1991-ben szereztem villamosmérnöki diplomámat.

Ezután a méréstechnika és digitális jelfeldolgozás témakörben fejlesztő mérnökként dolgoztam 7 évig a MÁV Rt. Gépészeti Igazgatóságán. 1998-tól ügyviteli szoftverek és CRM rendszerek tervezési projektjeiben tanácsadói feladatokat láttam el a Cobra Computer Kft.-nél. 2001-től saját vállalkozásom keretein belül folytattam IT tanácsadói tevékenységet.

2008-ban csatlakoztam az ABCi-hez, és azóta én látom el az adminisztráció vezetői feladatokat.

Jánvári Ákos (partner)

Több, mint 15 éve irányítok informatikai projekteket, 2007-ig elsősorban távközlési területen, azóta a pénzügyi szektorban. Tapasztalattal bírok egyedi fejlesztések és dobozos termékek bevezetésében egyaránt.

A pénzügyi területen számos törvényi megfelelési projekt sikeres végrehajtásában vettem részt.

Partnerként 2012-től képviselem cégünket. Személyes célom az Ügyfeleink problémáinak, igényeinek sikeres, gyors és hatékony kezelése.

Sebestyén András (partner)

1999-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy szakán. 2001-ig a Budapesti Értéktőzsdén Üzletpolitikai Főosztályán dolgozott, termékfejlesztési, illetve stratégiai tervezési területen.

Ezt követően 2005-ig a Raiffeisen Bank Értékpapír Főosztályán dolgozott termékfejlesztőként, majd termékfejlesztési csoportvezetőként. 2005-től 2010-ig előbb a Szervezési és Alkalmazásfejlesztési Főosztály Feladatkoordinációs és minőségbiztosítási osztályvezetője, majd főosztályvezető-helyettese.

2010-ben csatlakozott a céghez mint senior projektmenedzser, majd 2012-től mint partner.

Steigler Kata (kontrolling vezető)

A közgazdasági szakközépiskola elvégzése után, munkaügyi, egészségbiztosítási majd reklám és marketing területeken dolgoztam. Ezek után egy kis kitérővel megismerkedtem a virágkötészettel és a lakberendezéssel. Másfél éve vagyok az ABCi Kft-nél a kontrollingért felelős munkatárs.

partners logo